Nemzetközi tehergépjármű vezető

Vállalkozásunk várja minden sofőrkolléga jelentkezését, akik hosszú távra keresnek biztos munkahelyet egy dinamikusan fejlődő céghez.

 

Elvárásaink:

Érvényes C+E kategóriás vezetői engedély, digitális tachográf-kártya, GKI kártya.

Ajánlataink:

  • 2.heti hazajárás: Állandó kamionon való munkavégzés, hazajárás 2 hetente hétvégre, vagy több napra.
  • 3+1 hét: állandó autón való munkavégzés, 22 nap után 6 nap pihenő.

    Pénteki indulással és 22 nap utáni pénteki érkezéssel. A váltás céges személyautóval történik a Wiener Neudorf - Győr - Budapest- Nyíregyháza vonalon. A személyautó Nyíregyházára telephelyre érkezik, kiszállni értelemszerűen az M1-M0-M3 vonalon lehet. 6 nap letelte után indulás péntek reggel a Nyíregyházi telephelyről a következő 22 napos turnusra. Beszállni szintén az M3-M0-M1 vonalon lehet. A sofőr mindig ugyanannak a váltó-söfőrnek adja át a kamiont, és a 6 napi pihenő után ugyanarra a kamionra ül vissza.

    Fontos, hogy az itthon eltöltött idő a pontos szervezés miatt nem hosszabbítható meg.

  • Heti hazajárással munkavégzés Ausztriában

    Hétfő reggeltől péntek estig való munkavégzés Ausztriában és a környező országokban, váltó-söfőrként. Kiutazás és hazautazás céges személyutóval a nyíregyházi telephelyig. Ki és beszállni az M1-M0-M3 vonalon lehet.

Útirányok:

Cégünk fő profilja: Ausztria, Németország, Svájc, Olaszország. E mellett számítani lehet fuvarokra Angliába, Benelux államokba, Franciaországba és Lengyelországba, Csehországba és Skandináv államokba területekre. A járművek autópálya fizető eszközökkel teljesen felszereltek (toll-collect, go box, telepass stb.)

Járművek:

Cégünk Scania, Mercedes tehergépkocsikkal rendelkezik. Mindegyik tandem-pótos szerelvény. Átlagéletkoruk 2-3 év.

Munkaszervezés:

A flotta szervezését a német partnerünk a Wheels Logistics GmbH végzi. A flotta irányítását nyíregyházai irodánkból végezzük. A flottamenedzser minden fuvarról részletesen tájékoztatja a sofőrt, továbbá minden rakodási feladata mellé pontos útvonal és tankolási utasítást kap. Ezek betartás kötelező érvényű. Rakodás során felmerülő problémákat - pl. mennyiségi eltérés, súlytöbblet - azonnal jelezni kell. A járművezetőknek a fuvarokat a 2006/561/EK szabályozás értelmében kell teljesíteniük, kihasználva annak minden lehetőségét.

 
Elérhetőség:

Tel: +36-42/595-119
Fax: +36-42/595-295
Cím: H-4405 Nyíregyháza, Lujza utca. 13/b
E-mail: transport@braun-brothers.hu